Modern

Bu 10

Bucătărie, sufragerie, living - Mese si comunicare. Integrare armonioasă a geometriei pentru o comunicare armonioasă. Un proiect rafinat, și primitor cu reflectia eleganței a proprietarei. 

O bucătărie realizată individual implică utilizarea funcțională a spațiului și aranjarea comodă, dar elegantă, a elementelor de bucătărie. În plus, influențează și culorile care ar trebui să fie neutre sau liniștitoare pentru a nu se abate de la conceptul principal al acestui stil – simplitatea elegantă.

Opțiuni de culoare

Bej

Bu 10 în detalii

Nomia vă garantează că oferta noastră este cea mai competitivă de pe piață la raportul preț/calitate. Dacă aveți o altă ofertă pentru mobilier de bucătărie de calitate similară la un preț mai avantajos, noi vă vom face o ofertă și mai bună!

Nomia vă oferă un spectru de servicii complete și tindem permanent să ne dezvoltăm și să creștem ca profesioniști pe acest segment de piață. Vă vom trata exact așa cum trebuie să fie tratat orice client, fie în Republica Moldova, fie în Germania sau Franța, Italia, țări în care am livrat și instalat bucătării.

Toate materialele și utilajele noastre sunt importate din Germania. Mobilierul Nomia are o garanție de 5 ani. Procesul de producție automatizat, controlul calității începând cu furnizorii și restul etapelor de verificări din timpul procesului de producție sunt garanția calității.

Sună acum

Datele dvs. au fost trimise cu succes. Vă mulțumim.